Tallåsen IF

Tallåsen IF är Tallåsens fotbollslag. På hemmaplan finns det totalt 2 stycken 11-mannaplaner samt 1 sjumannaplan och en femmannaplan. Det innebär att detta är en klubb som man kan börja i redan när man är väldigt ung. Många föräldrar i Tallåsen väljer att låta barnen spela i just Tallåsen fotbollsklubb. Tallåsen IF är en fotbollsklubb som välkomnar både tjejer och killar och de beskriver sig själva som den roligaste och gladaste klubben i Tallåsen. Detta är en klubb som du kan vara dig själv i. Ungdomar som tidigt engagerar sig i en sport har en god chans att få goda vänner som följer med dem genom livet och dessutom en större chans att hålla sig ifrån droger. Dessutom är det mycket viktigt att barn väldigt tidigt får in rörelse på ett naturligt sätt i livet. Det kommer att öka deras chanser att hålla sig friska och att hålla en god vikt genom alla åren i livet.

Dessutom är Tallåsen en mycket bra klubb att börja i och det ligger en bit från Ljusdal. Även om Tallåsen IF inte är ett av de stora höjdarlagen eller har extremt stora framgångar är detta en otroligt bra klubb för den som vill ha roligt och lära sig att spela fotboll på en bra nivå och en duktig spelare kan alltid tillsammans med sina lagkamrater vända hur det i dagsläget ser ut för laget och se till att även Tallåsen hamnar på kartan som ett av de bästa lagen som finns i Sverige. Dessutom är stämningen otroligt bra i klubben och om du är intresserad av en klubb som är väldigt familjär och där du har chansen att skapa goda vänner, oavsett om det gäller för dig eller för ditt barn, så är Tallåsen en klubb som du bör överväga att gå med i.